ENVY AGUR I. Light green zelená
Dámská bunda zimní - Dámská bunda - Envy - bunda - zimní - snowboard / lyže - Sněhový pás Nakupujte výhodně Envy Lyžařská bunda dámská ENVY AGUR I. ZELENÁ Velikost:40 Dámská lyžařská bunda z 2 vrstvého materiálu SIBERIUM(R)15000 stretch jsou velice pohodlné a... více »
od 1 999 Kč
- Pozitivní (12) |
- Kritické (0) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
- bunda je moc pěkná, slušivá, nejen na hory i do města je super, spousta vychytávek skrytých kapes,má skvělé parametry proti větru a vodě 15000,
- zatím jsem jen prošla mrazy -15, ale musela jsem dát2 mikiny fleece, bylo mi chladno,ale vítr neprošel, ale jsem velká zmrzlina:-)
zaujala mě velká sleva ze 7500 na 1999,- to bylo pro mě velké lákadlo. Je pěkná, slušivá.Hezký disign. Nosím jí nyní stále. Nekupuji zimní bundy často. Nemám srovnání s jinými takovými produkty za tuto cenu.Zdá se mi 7500 dost, já bych jí dala tak max za 4000,- je vhodná na zimu do hor i do města.
- bunda je vyrobena z perfektního materiálu
- vypracovaný střih
Bunda je perfektního střihu. Jelikož jsem vyšší postavy, měla jsem problém, sehnat bundu, která by mě padla. Je krásně vytvarovaná, přes záda širší, v pase užší. vhodná na lyže tak do města. Všem ji doporučuji.
Zobrazuji 1 - 12 ze 12 recenzí